Norske Fellesjuice MoonWalker :)

Selskapet Fellesjuice har laget VERDENS BESTE fruktmost! Jeg tar av meg hatten 🙂

Verdens første fruktmost “VÅR” er utviklet for å passe ulike typer mat. Tre år har det tatt Fellesjuice å utvikle denne – en ren most av frukt og bær som er laget spesielt for å passe til ulike typer mat – akkurat som vin. Dette kommer til, og har allerede inntatt restaurantbransjen og gir vin hard konkurranse på drikkekartet.
I samarbeid med Kulinarisk Akademi og fruktdyrkere har fruktsorter, modningsgrad og blandingsforhold blitt nøye studert og testet.

– “Vi har lagt like mye lidenskap og vitenskap i dette som ved produksjon av de beste viner“, sier Asbjørn Tandberg, utviklingssjef i FellesJuice AS, et heleid datterselskap i TINE Gruppa.

Jeg har fått gleden av smake på denne herlige drikken, og det er jo slik at jeg tenker at jeg ikke kan kjøre hjem, for jeg har jo drukket… eller kanskje ikke? 🙂

*VÅR Eple og Solbær har en ren, frisk smak med tydelig syre struktur. Den gir en kompleks smak som sitter lenge i munnen og som passer godt til småretter med lyst kjøtt og sopp, og er et ypperlig følge til chèvre og andre smaksrike oster.
*VÅR Eple, Kirsebær og Aronia har en middels fyldig, syrlig smak av modne bær som sitter godt i munnen, med et snev av jordsmonn. Den har en kompleks og balansert ettersmak og passer godt til kjøtt- og viltretter, med tilbehør som kryddersmør og soppsaus.

KULT, IKKE SANT?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s